Brasserie

Sfeervol genieten van de heerlijkste gerechten

Nieuw bij Gasterij Smits is onze Brasserie. Hier kunt u genieten van de heerlijkste herkenbare gerechten. Heerlijk lang tafelen met vrienden of met de hele familie een besloten feest met een vastgesteld menu. Het behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Ook wanneer u andere wensen heeft horen we het graag zodat we samen een onvergetelijke middag/avond aan u en uw gasten kunnen bieden. In onze Brasserie kunt u kiezen voor een lekker glas wijn van onze wijnkaart en tevens een keus maken uit onze speciaalbieren.

Dineren in de Brasserie is pure verwennerij. We maken met zorg de lekkerste gerechten voor u klaar waar u in een ontspannen ambiance van kunt genieten. Laat u verrassen en laat het u vooral smaken!

Moederdag Special

Vier Moederdag in de Brasserie van Gasterij Smits en kom genieten van een heerlijke samengestelde brunch in een intieme setting.

We hebben voor iedere moeder een leuk cadeau en voor de (klein)kinderen organiseren we extra vertier in de kinderspeelruimte. Uiteraard houden wij toezicht zoals u van ons gewend bent.

De brunch vindt plaats op zondag 13 mei van 11.30 uur t/m 14.00 uur.

Tarieven:

Volwassenen
Kinderen 0 t/m 3
Kinderen 4 t/m 8
Kinderen 9 t/m 12
€24,75
gratis
€13,75
€17,75

De menukaart vindt u aan de rechterkant en is klikbaar voor een grotere versie.

Reserveren is gewenst en kan telefonisch op 0597 – 55 16 22 of via de E-mail op info@gasterijsmits.nl.

Menu

U kunt online onze menukaart & wijnkaart bekijken.

Klik daarvoor op een van onderstaande afbeeldingen voor een grote versie, de kaart wordt dan geopend in een nieuw venster.

Naast ons reguliere menu serveren wij bovendien maandelijks een nieuw ‘Menu van de Chef’. Dit wisselende 3 gangen menu bieden wij u aan voor €25,00.

Online reserveren

* Reserveert u voor vandaag, neem dan telefonisch contact op: 0597 - 55 16 22.
Uw reservering is pas definitief als u van ons een bevestiging heeft ontvangen.