Brasserie

Sfeervol genieten van de heerlijkste gerechten

Nieuw bij Gasterij Smits is onze Brasserie. Hier kunt u genieten van de heerlijkste herkenbare gerechten. Heerlijk lang tafelen met vrienden of met de hele familie een besloten feest met een vastgesteld menu. Het behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Ook wanneer u andere wensen heeft horen we het graag zodat we samen een onvergetelijke middag/avond aan u en uw gasten kunnen bieden. In onze Brasserie kunt u kiezen voor een lekker glas wijn van onze wijnkaart en tevens een keus maken uit onze speciaalbieren.

Dineren in de Brasserie is pure verwennerij. We maken met zorg de lekkerste gerechten voor u klaar waar u in een ontspannen ambiance van kunt genieten. Laat u verrassen en laat het u vooral smaken!

Menu

U kunt online onze menukaart & wijnkaart bekijken.

Klik daarvoor op een van onderstaande afbeeldingen voor een grote versie, de kaart wordt dan geopend in een nieuw venster.

Hapas, Tapas met een Hollandse twist!

Nieuw bij Gasterij Smits: Hapas! Vanaf 4 januari 2019 bieden wij iedere vrijdag, zaterdag en zondag dit nieuwe all you can eat-concept. Leuk en lekker voor grote en kleine gezelschappen, een gezellige avond voor jong en oud.

Kleine gerechten
Wij onderscheiden ons door niet alleen hapjes, maar volledige kleine gerechten te bereiden. Kies uit de ongeveer 60 kleine gerechtjes, die aan tafel worden geserveerd. Onze koks maken voor ieders smaak iets lekkers klaar!

Grote keuze
Neem vooraf een soepje, carpaccio of een pastasalade met kip. Of kies voor onze heerlijke gamba’s, biefstuk, ovenaardappels, een saté of een gezonde salade. Voor iedereen iets lekkers, want er is een ruime keuze aan gerechtjes.

Kleine eters
Voor kinderen hebben we speciale kindergerechten met onder andere poffertjes, friet, bitterballen of een pizzapuntje. Kinderen tot en met 3 jaar eten gratis mee en voor kinderen tot 12 jaar hebben we aangepaste tarieven.

Reserveren? Graag!
Ons nieuwe Hapasrestaurant is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. Voor groepen zijn wij in overleg ook op doordeweekse dagen geopend.

Komt u Hapas eten in ons nieuwe restaurant? Reserveer via onze website of telefonisch via 0597-551622.

Prijzen

Hapas

Volwassenen €24,75 p.p.
Kinderen van 0 t/m 3 jaar eten gratis
Kinderen van 4 t/m 8 betalen     €9,75
Kinderen van 9 t/m 12 betalen   €14,75

Voorwaarden

Alleen op reservering.
Alle prijzen zijn exclusief dranken, nagerechten zijn op nacalculatie te bestellen.
Maximaal 2 hapjes p.p. per ronde.
Voor Hapas die niet worden opgegeten, berekenen we €2,- per stuk extra.
U kunt nieuwe Hapas bestellen als de vorige Hapas op zijn.
Voor groepen vanaf 10 personen hebben we een speciaal menu.
Onze keuken sluit om 22.00 uur en nagerechten zijn te bestellen tot uiterlijk 22.30 uur.

Online reserveren

* Reserveert u voor vandaag, neem dan telefonisch contact op: 0597 - 55 16 22.
Uw reservering is pas definitief als u van ons een bevestiging heeft ontvangen.