Kinderen

Kindvriendelijk restaurant

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt als u een bezoek brengt samen met uw familie aan Gasterij Smits. Daarom is er een kinderspeelruimte van 60 m2 met verschillende soorten speelgoed, zodat uw kinderen zich kunnen vermaken en u rustig aan tafel kunt blijven zitten.

In de speelruimte is er voor alle leeftijden vertier. Met onder andere een klimwand, duikelrek, PlayStation, schminken, knutselen en kleuren zorgen we ervoor dat uw kinderen een leuke tijd beleven bij ons.

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk bij Gasterij Smits. 1 uur bowlen met daarbij ranja en snoep en na het bowlen friet met snack en ondertussen spelen in onze speelruimte. Dit kan al vanaf €9,25 per kind. Wanneer je langer wenst te bowlen kan dit tegen een meerprijs van €1,00 per halfuur.

Aangepaste porties en tarieven

In ons Hapasrestaurant bieden we kindergerechtjes aan en ook in onze andere restaurants zijn er voldoende mogelijkheden voor de kinderen om gezellig mee te eten.

Tot en met 12 jaar hebben we speciale tarieven voor kinderen. Wij zien u graag mét uw kinderen terug bij Gasterij Smits!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]